Professionals met jarenlange ervaring en unieke expertises

Marcel van de Ven – Coach, Trainer en Prestatiecoach

Eigenaar, oprichter en frontman van de Global Group is Marcel van de Ven. Door frequent en prominent optreden op de Nederlandse televisie geniet hij nationale bekendheid. Zijn reputatie en scherpe analyses zijn gebaseerd op brede ervaring op het gebied van opsporing en een rugzak vol werkervaring binnen – en vanuit het domein Veiligheid.

Marcel is ruim 10 jaar werkzaam geweest bij de Unit Specialistische Operaties van de landelijke eenheid, waarvoor hij wereldwijd werkzaam was. Deze operaties maakten deel uit van onderzoeken in de strijd tegen georganiseerde criminaliteit. Daarna was Marcel operationeel leidinggevende van diverse specialistische rechercheafdelingen zoals het observatieteam, forensische opsporing en zedenzaken. Ook was hij werkzaam als politieonderhandelaar bij gijzelingen, afpersingen en ontvoeringen.

Marcel is succesvol als trainer en coach. Hij is direct, confronteert als geen ander en weet altijd te verbinden met datgene wat nodig is in performance en praktijk.

Marcel van de Ven
Coach, Trainer en Prestatiecoach
Directeur Global T.C. Group

M.vandeven@globaltcgroup.nl

Jeroen de Rijke – Coach, Trainer en Prestatiecoach

Jeroen De Rijke is een ‘one of a kind professional’. Een expert met jarenlange ervaring in het aansturen van undercoveroperaties op het gebied van zwaar georganiseerde misdaad en terrorisme in binnen – en buitenland. Daarnaast is Jeroen gecertificeerd coach. Hij traint teams in special skills, het presteren onder druk in verbinding. Vertrouwen, veiligheid, besluitvaardigheid, omgaan met stress en integriteit zijn de thema’s waarin Jeroen op zijn best is.

Jeroen de Rijke
Coach, Trainer en Prestatiecoach
Directeur Global T.C. Group

J.derijke@globaltcgroup.nl

Samenwerkingen

Global TC Group werkt samen met verschillende organisaties, zo ontstaan co – producties op het gebied van training en coaching. Global TC Group werkt samen met de Talentenacademie, het Bureau voor Veiligheid en Handhaving, diverse film- en tv-productiemaatschappijen, diverse gemeenten en HR – Plaza.